Eventyrer.
Foredragsholder.
Forfatter.​

11 Meter Frihed

I 2012 blev min største drøm til virkelighed: at sejle jorden rundt på egen hånd i sejlbåd. Det tog mig 9 måneder at forberede og 9 måneder at realisere. Turen og processen handlede selvfølgelig i høj grad om at sejle, men på et parallelt plan handlede det i højere grad om alt andet. Om at turde drømme, og stå ved sine drømme uanset om de er store eller små. At turde gå imod strømmen og ikke lade sig kue. At lære at være sin egen bedste ven – for du kan ikke flygte fra dig selv, når du er alene på havet i 9 måneder.

11 Meter Frihed – En Milepæl – En Rejse

I min bog “11 meter frihed” fortæller jeg åbent og hudløst ærligt om min egen proces i mødet med mig selv og hvad der sker med én som menneske, når man bliver presset til ekstremer både fysisk og mentalt.

Alle drømme kan realiseres, hvis man har fokus rette sted

Christian Liebergreen

At skrive bogen “11 meter frihed” har i sig selv været en milepæl for mig. Jeg håber, at bogen kan være til inspiration for alle, der søger motivation til livets rejse, da den ikke kun henvender sig til sejlintresserede.
Der er mange metaforer fra sejlsproget, som kan anvendes i relation til personlig udvikling, og mange af de oplevelser, jeg deler i bogen, giver et billede af noget generelt og formidles på en måde, hvor læringen kan overføres til dagligdagen.

God læselyst!

11 Meter Frihed | Foredrag ved Christian Liebergreen
Min bog “11 meter frihed” kan blandt andet købes hos Saxo.com

Køb bogen

 

11 meter frihed – At rejse jorden rundt alene

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Clear
Cache