Christian Liebergreen

Eventyrer.
Foredragsholder.
Forfatter.​

Foredrag & Booking

Som en hærdet oplevelsesrejsende er Christian Liebergreen blevet beriget med erfaringer, som ikke er os andre dødelige forundt. Når Christian har “mødt modgang”, taler vi ikke om hverdagsproblemer – vi taler om 10 meter høje bølger, der skyller ind over din båd midt ude på Det Indiske Ocean, hvor du har været undervejs i 9 måneder og er helt alene. 

Christian Liebergreen har i den grad taget roret i sit eget liv. Han har ikke ladet sig drive med den strøm, som samfundet trækker os ned i med en forudbestemt definition af, hvad man skal leve op til for at få anerkendelse og succes.


Ifølge Christians eget parameter er succes lig med at turde være sig selv – og stå ved det!

Ved at leve efter denne filosofi har han opnået succes som forfatter, foredragsholder og ekspeditionsleder – uden at følge forskrifterne om at uddannelse er afgørende for, at man kan “blive til noget”.

De indsigter, Christian har fået med sig fra Sirius Patruljen og sin jordomrejse, danner grundlag for samtlige af hans foredrag, hvor vigtigheden af et godt samarbejde (med sig selv og andre!), kommunikation og selvledelse er et gennemgående tema. Ligeledes bærer foredragene præg af hans positive livssyn og evige optimisme, og man kan ikke undgå at blive forført og inspireret af hans humoristiske og indlevende formidling af meningsfuld viden.

Samarbejde og kommunikation

En virksomhed er ikke bedre end det team, den består af. Det er hvad hvert individ bidrager med til den fælles pulje, der i sidste ende bliver afgørende for, om en virksomhed overlever. Præcis som det er tilfældet, når man skal overleve i barsk natur og minus 40 grader på Siriuspatruljen eller i den Canadiske ødemark.

I dette inspirerende foredrag deler Christian Liebergreen ud af sine erfaringer og giver simple og effektive redskaber til, hvordan kommunikation og samarbejde kan styrke et hvilket som helst team, hvadenten det drejer sig om en virksomhed, et sportshold eller en tredje team-konstruktion.

Foredraget leveres med en god portion humor og det formidlede indhold bygger på principperne fra Siriuspatruljen, hvor enkelhed er alfa og omega.

Ofte bliver tingene for komplicerede og så sker der ingen ændringer. Christian Liebergreen formår at skære helt ind til benet med mantraet:

Hvis det er simpelt, er det nemt at forstå
Hvis det er nemt at forstå, er det nemt at huske
Hvis det er nemt at huske, er det nemt at gøre noget ved.

Book dette foredrag og få nye og motiverende indsigter omkring ledelse, selvledelse og teambuilding.

Bliv skipper i dit eget liv

Baseret på Christian Liebergreens egen personlige rejse i livet og ikke mindst hans jordomrejse, handler dette foredrag om, at blive i skipper i eget liv. Foredraget henvender sig til alle, unge som voksne, der ønsker at blive inspireret til at tage styringen i deres eget liv, og ikke bare lade sig drive med strømmen. Når man sejler, lærer man, at der en konsekvens, af det man gør. Når man trækker i tovværket, så justerer sejlet sig. Når man flytter på rorpinden, så bevæger skibet sig i den ene eller den anden retning. Men det handler ikke kun om ansvaret for sig selv. Som skipper har man også et ansvar for skibet og besætningen. Om bord på et skib er man nødt til at hjælpe hinanden og stå sammen, og det skaber et fællesskab, der ifølge Christian er vigtigt for den rejse, vi sammen er på. Det handler om at være proaktiv og give sin besætning den hjælp, de endnu ikke ved, de har brug for.

Dette gælder også for tilværelsen i almindelighed, og Christians erfaringer og oplevelser på vandet fungerer som et glimrende billede for nogle grundlæggende pointer, som Christian på underholdende og inspirerende vis rundhåndet giver videre til deltagerne.

Et skib er sikrest i havn, men det er ikke derfor skibe bliver bygget

- Seneca

Ikke to bølger er ens

I sommeren 2012 tog Christian Liebergreen afsted på en jordomsejling, der førte ham gennem de største, øde og mest blæsende steder i verden. Han var ni måneder om denne tur, hvor han helt alene og uden at gå i land på noget tidspunkt kom i den eksklusive gruppe på knap 200 mennesker i verden, der har gennemført en sådan tur.

Christian fortæller, hvordan det føles og tackles når man ikke ser et andet menneske og oceanerne er ens forhave og baghave i 260 døgn.

Foredraget handler om troen på sig selv, hvordan man kommer jorden rundt uden at være sponsoreret, og ikke mindst bevarer forstanden i ensformigheden, selvom der ikke er to bølger, der er ens ude på havene.

Den største succes i livet er at turde være dig selv - Og stå ved det!

Dette foredrag henvender sig til alle, der har lyst til at blive taget med på jordomrejse for en stund. 

Fra ung mand til vildmand

Slædepatruljen Sirius er verdens mindste specialenhed, der operere i verdens største nationalpark – Nordøstgrønland.

Dette foredrag handler om at overleve og opleve et af de mest øde steder på kloden, med alle de oplevelser man får, både med slædehundene, sin slædemakker og når naturen virkelig tager fat. Om alt fra mødet med isbjørn i buldrende mørke til at skulle på toilet udenfor i -40 graders kulde.

Hør fortællingen fra en af de mest isolerede arbejdspladser, hvor sammenhold, vilje, positiv indstilling følges ad med drømme, eventyr og glæden ved dåsemad.

Giv mig vinter, giv mig hunde - så kan I beholde resten

- Knud Rasmussen

Referencer

Luk menu