EVENTYRER.
FOREDRAGSHOLDER.
FORFATTER.​

Foredrag & Booking

Som en hærdet oplevelsesrejsende er Christian Liebergreen blevet beriget med erfaringer, som ikke er os andre dødelige forundt. Når Christian har “mødt modgang”, taler vi ikke om hverdagsproblemer – vi taler om 10 meter høje bølger, der skyller ind over din båd midt ude på Det Indiske Ocean, hvor du har været undervejs i 9 måneder og er helt alene.

Christian Liebergreen har i den grad taget roret i sit eget liv. Han har ikke ladet sig drive med den strøm, som samfundet trækker os ned i med en forudbestemt definition af, hvad man skal leve op til for at få anerkendelse og succes.

Ifølge Christians eget parameter er succes lig med at turde være sig selv – og stå ved det!

Ved at leve efter denne filosofi har han opnået succes som forfatter, foredragsholder og ekspeditionsleder – uden at følge forskrifterne om at uddannelse er afgørende for, at man kan “blive til noget”.

De indsigter, Christian har fået med sig fra Sirius Patruljen og sin jordomrejse, danner grundlag for samtlige af hans foredrag, hvor vigtigheden af et godt samarbejde (med sig selv og andre!), kommunikation og selvledelse er et gennemgående tema. Ligeledes bærer foredragene præg af hans positive livssyn og evige optimisme, og man kan ikke undgå at blive forført og inspireret af hans humoristiske og indlevende formidling af meningsfuld viden.

Referencer

Det var en stor oplevelse for os alle i salen, det var som om vi selv var på tur jorden rundt. En meget stor oplevelse

Erling Petersen

Brøndby Seniorråd

En dejlig aften, krydret med humor og højt humør

Lene Borup

Maritime Kulturdage Korsør

En utrolig dejlig fyr som gjorde et rigtig godt indtryk

Søren Hansen

Slogs Herreds Hus

Christian holder et levende og inspirerende foredrag

Jørgen Skov Petersen

Håndværker-og Industriforning Assens

Jeg havde hørt Christian før og var ikke i tvivl om, at ham kunne vi bruge til vores årlige tillidsmandsseminar, hvor der er ca. 150 deltagere. Christian var “på” sidste dag lige inden seminaret sluttede. Deltagerne skulle have “noget” at gå hjem på. Det skulle ikke være fagligt tungt, men det måtte alligevel gerne være noget, som de kunne bruge til noget. Netop det med at være skipper i eget liv, kan bruges i rigtig mange situationer. Det var en rigtig godt og inspirerende foredrag. Vi har evalueret seminaret med deltagerne skriftlig og Christian har en meget høj score

Susanne Bach Jensen

Jyske Bank Kreds

Det var rigtig spændende og underholdende, vi har fået mange gode tilbagemeldinger

Kim Rohde, Sejlklubben Neptun

Vejle

Helt fantastisk oplevelse, tiden flyver af sted og er berigende samt giver stof til eftertanke. God humor og en veloplagt personlighed

Christian Drachmann

Uddannelsesforbundet Tech College Aalborg

Christian Liebergreen er en meget levende og inspirerende foredragsholder, der beretter åndeløst spændende

Gerda Madsen

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Clear
Cache